В Костянтинівці поліцейські спільно з працівниками СБУ вилучили схрон боєприпасів (відео)

20 гранат РГД-5 та близько 30 протитанкових гранат, майже 20 тисяч набоїв, артилерійські снаряди, запали та порохові заряди ховав раніше судимий чоловік в орендованому гаражі. Вибухонебезпечний арсенал знешкоджено.

В рамках спецоперації з припинення нелегального обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин поліцейські спільно с представниками СБУ отримали інформацію про те, що в одному з гаражів Костянтинівки зберігається велика кількість небезпечних предметів.

Під час обшуку за вказаною адресою правоохоронці виявили та вилучили схрон боєприпасів.

Власником арсеналу є раніше судимий чоловік, який винаймав вказане приміщення.

Поліцейські спрацювали на випередження і нейтралізували загрозу, яка могла спричинити тяжкі наслідки для мирних мешканців.

Бойові припаси вилучені. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/NhE6qZsHUJ0.jpg?itok=e6EPADmt","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=NhE6qZsHUJ0&fbclid=IwAR0ikRaLhV3gfvUuf7covYlwt1EQNKI2gfJEVLRzhmKjyjCuYvYBokuGoKA","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Адаптивный)."]}

Нагадаємо, у разі добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухівки згідно з ч.3 ст.263 Кримінального кодексу України громадянам гарантується звільнення від кримінальної відповідальності.

Бахмутський відділ поліції